Jag heter Paul Hultsbo och har foto och dykning som fritidsintresse och bor mitt i havet, på Hönö i Öckerö kommun. Jag tycker det är fantastiskt kul att kunna bidra med mina vinklar och ögonblick från livet som öbo, jag har därför sammanställt ett litet urval av mitt material. Min fotostil är helt ostrukturerat arbete, jag knäpper bilden där jag står, den enda förberedelsen kan vara att ladda batteriet och torka av saltstänket från linsen. Stativ fungerar inte i en gungande båt så merparten är tagen på frihand, det är det som är så kul att ha med kameran i båten, man vet aldrig vad som dyker upp inom skotthåll, en segelskuta eller en tumlare, en fiskmås eller en saltstänkt fiskare?

Just nu ställer jag ut några av mina verk på Restaurang Kroken i Hönö Klova hamn tillsammans med Anders Lindroos. Vi tar fram canvastavlor på beställning och du hittar ett urval av motiv och priser under sidan Canvastavlor.

Väl mött! Och vinka om du ser mig på havet! 🙂

/Palle Hultsbo

 

 

Foto Annelie Pompe